Per saber el temps que fa i que ha fet a Rocafort fes clic aquí:

      Weather Underground

      AWEKAS (Automatic WEather KArte System)     AWEKAS Mapa

 

Per veure’n un resum, fes clic aquí:

      Meteoclimàtic

 

Per veure la previsió per als propers dies

      Windy

 

Plataforma meteorològica americana WEATHER UNDERGROUND

Plataforma meteorològica de la Universitat de Michigan. L’origen en va ser una tesi doctoral de Jeff Masters, el qual va crear aquesta xarxa extraordinària, que posteriorment va comprar l’empresa IBM.

 

Plataforma meteorològica austríaca AWEKAS

AWEKAS és l’abreviatura d’Automatic WEather map (alemany KArte) System. És un sistema que processa les dades d’estacions meteorològiques privades en forma de gràfics, genera mapes i els avalua. Totes les dades en AWEKAS són processades i enviades en viu per ser mostrades en el moment. AWEKAS estableix així nous estàndards de Nowcast en quantitat i qualitat.

 

Plataforma meteorològica catalana METEOCLIMÀTIC

Meteoclimàtic és una xarxa, ara d’àmbit ibèric, creada per particulars a Catalunya. Realitza auditories de les estacions, on se’n revisa l’instal·lació segons les normes de l’organització meteorològica mundial per tal de garantir dades homologables, a més dels llistats complets i uns reculls de valors extrems per àrees. Meteoclimatic s’orienta sobretot a garantir la qualitat de les dades, cosa que veiem reflectida en l’ús que en fan el mitjans de comunicació a l’hora de recopilar les seves dades (Servei Meteorològic de Catalunya, TV3, Aemet (Agència Espanyola de Meteorologia, etc.).